Pozdrav :p
Stalno gledam nove nacine zarade na netu i jedan mi je zapeo za oko , a radi se o stranici gdje igrate poker da bude još bolje nemorate ništa platiti a budete isplaceni za prave novce.
Kada se registirate dobijete $10 FreeD a to bi prava valuta bila oko $0.10 USD buduci da se ide transakcija $1 FreeD = $0.010 USDPrihvacaju PayPal, NETeller , MoneyBookers account.
Minimalno za payout je 25 $ Svaki sat se pojavljuju turniri gdje morate platiti ulaz a negdje nemorate ( free payroll)
Znam da ce neke zanima koliki postotak dobiju referali , za svaki put kada referal izvrsi isplatu vi dobijate 20 % od toga iznosa.
Prijavio na par turnira i sada cekam vrijeme pa da odigram (mozda dobijem , hihih )
Ako nemoram ništa uložiti kako me isplate tj kako dolaze do novaca?
Oni na svojoj stranici imaju svoje oglašivaće koji im daju novac jer prikazuju njihove reklame .Tek sam poceo sa accountom te pozivam i vas da probate ako volite igrati poker
Budem ja igrao ili ce moj brat on je lud u tome
Baner dole za prijavu ili link
Ako nepise refid budite ljubazni i upišite
evilpanjskoro zaboravio nakon što se registirate morate skiniti njihov software za igranje , čist je od virusa skenirao sam s nod32 (orginal lincenca ) i avg