crobux.com is For Sale on Flippa!

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ] 
  Print view

Lanac Sreće :D ajmo zavrtit malo :D (RASPRAVA)
Author Message
Unread postPosted: 06 Feb 2010, 17:31 
Senior

Ime: ivan
Ovako napravio sam lanac srece, ukratko radim spisak od 12 imena i sebe stavljam na zadnje mjesto. Spisak mora biti u dvije kopije i prodajem ih dvojci novih igraca po cjeni od 1$. Nakon toga novi igraci salju prvome na listi 1$ , brisu ga sa liste i pomjere listu za jedno mjesto prema gore i svoje ime stavljate na posljednje 12.mjesto , naprave dvije kopije svojih lista i ponove postupak.

Caka je u tome da ulozite 2$ koja odma vratite kada prodate svoje liste, i nastavljate sa igrom gdje mozete zaraditi puno vise.
objasnjenje : na svoje dvije liste se na 12 mjestu, zatim nakon prodaje ste na četiri liste na 11 mjestu, na 8 lista na 10 mjestu, na 16 lista na 9 mjestu, na 32 liste na 8 mjestu, pa na 64 liste na 7 mjestu, 128lista/6mjesto, 256lista/5mjesto , 512lista/4 mjesto, 1024liste/3mjesto , 2048lista/2mjesto... dok dodete na prvo mjesto biti ce 4096 lista sa vasim imenom na prvom mjestu te bi trebali zaraditi 4096$

SVI DOBIJAJU A NIKO NE GUBI

što mislite jel netko za, trebam najmanje 14 ljudi da mozemo krenut. 12 da napravim listu te 2 za pokrenut igru, ovdje na forumu bi mogli razmjenivat informacije dokle je igra stigla i pomagati jedni drugima s prodajom lista i pronalaskom novih igraca...

Ovo je za sada cisto informativno pa vas molim da tko zeli igrati neka napise svoj alertpay adresu i nickname u odgovorima pa ako se skupi dovoljno ljudi napravit cu novi post samo za igrace sa detaljnim objasnjenjem igre, mogu i blog ili stranicu napravit isto :D

inace poceo sam igru u reallife i mogu reci da ide ljepo :D

Last edited by ibertic on 09 Feb 2010, 11:36, edited 1 time in total.

Profile  

Re: Lanac Sreće :D ajmo zavrtit malo :D
Unread postPosted: 06 Feb 2010, 17:55 
Senior

Nije losa ideja samo mislim da je to vec "stara" fora i da ljudi nece bas htjeti sudjelovati.. Kako bi odredio ostalih 11 sudionika? Jel bi oni morali tebi nesto platiti da ih stavis na listu ili kako bi to krenulo?

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 06 Feb 2010, 18:12 
Senior

pa prvih 11 koji se jave ce biti na listi kao sto sam gore napisao a sljedeca dvojca mogu kupiti listu od mene, svi ostali koji se jave ce moci kupiti liste od te dvojce ili kasnije od koga vec :D

Profile  

Unread postPosted: 06 Feb 2010, 18:14 
Senior

hehe, ajd dobro... evo da se ja javim da budme na nekom mjestu na listi (osim na prvom) koja bi bila procedura sad oko tog tvog projekta?

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 06 Feb 2010, 20:50 
VIP korisnik

Jedna mala napomena, trebao bi biti sretan da netko hoće uopće na listu i da uplati prvome na listi a ne da se traži prodaja iste.

Jedina stvar koja ovdje nedostaje je program koji bi to sve automatski pratio, a ne ak nekom i prodaš listu i ako se tu stane raspada ti se cijeli sistem.

Moj prijedlog je da ti treba program koji bi automatski mijenjao listu kada prvi na listi primi stvarno uplata koliko mu je namjenjeno, a to mislim da će biti jako komplicirano.

Ideja je dobra samo još poradi na tome kako da to realiziraš u stvarnosti.

Image
Image

Profile  

Unread postPosted: 06 Feb 2010, 22:53 
Senior

evo ovako sve je vrlo jednostavno, naci trebam prvo 11 alertpay adresa koje stavljam na PRVI spisak na kojemu sam ja na posljednjem mjestu. Svi koji su na PRVOJ listi su privilegirani i ne moraju nista platit a imaju mogucnost da nesto zarade. Svaki novi igrac koji zeli igrati mora : prvo poslati 1$ prvome na spisku od onoga od koga kupuje spisak , drugo pokazati Alertpay potvrdu da je to stvarno ucinio, i trece kupiti jedan primjerak liste koja isto kosta 1$. Naci ukupno je ulozio 2$ tada editira spisak tako da makne prvoga sa spiska i pomjeri sve ostale za jedno mjesto prema gore te dodaje sebe na svoje mjesto, kopira spisak u 2 primjera i ponovi postupak. Kada proda svoja dva spiska biti ce na 4 spiska 11 na listi i zaraditi ce 2$ (znaci vratit ce ulozeno).

Profile  

Unread postPosted: 06 Feb 2010, 22:57 
Senior

prvih 11 koji zele igrati i navedu svoje alertpay adrese biti ce privilegirani i igrat ce igru bez da plate za sudjelovanje :D

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 06:01 
Senior

I ja sam za ;)

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 08:19 
VIP korisnik

Ako sam dobro shvatio, kad napraviš spisak od 11 alertpay adresa sebe stavljaš na 12 mjesto i tada taj spisak prodaješ u 2 primjerka(recimo dvojici nekih svojih prijatelja), ali prvo ta tvoja dva prijatelja moraju uplatiti prvome na listi po 1$, a tek tada im prodaješ listu. U biti ti time naplaćuješ ulazak na listu, što je sasvim ok, jer ako netko plati da uđe na listu onda je i ozbiljan ugrać za dalje.

No možda si ipak trebao listu smanjiti na 7 alertpay adersa i da se lista može prodati u više primjeraka 3-5. mislim da bi bio bolji efekat.

Uglavnom vidim da zainteresiranih baš i nema previše no istu ideju možeš obrazložiti i na mom forumu.

Nadam se da se admin neće ljutiti zbog linka http://crocommunity.biz

Što se mene tiće ja sam za i ako nema nitko zainteresiran za poziciju br. 1 mogu biti ja, samo reci kako da ti pošaljem AP adresu ili otvori posebno temu kako si i najavio, mada mislim da spisak nesmije biti javan, jer time bi netko jednostavno mogao doći do liste i time sve pokvariti, pa predlažem da se lista vodi tajno, odnosno tko želi na listu prvo mu ti pošalješ AP mail prvoga sa liste, pa kad mu uplati 1 $ i tebi pošalje dokaz i uplati ti 1 $ tek tada mu daješ listu koju on prepravlja izbacujući sa liste onog kome je uplatio a sebe stavlja na zadnje mjesto.

I na kraju te molim da stvarno razmisliš o broju AP mailova na listi(7) i broju listi koje bi se prodavale(3), ovo u zagradi je moje mišljenje.

Znaći ja sam za i ako imaš listu stavi me na nju makar i na 1. mjesto, mail ti je poslan u PP, a ovisi o tome gdje sam na listi uzimam i 2 spiska po tvojoj teoriji ili 3 po svojoj.

Image
Image

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 09:03 
Global Moderator

:? :? ;) 8-)
I ja se hoću uključiti, mada, za sada, ne kužim baš sve. Pa, evo, poslala sam na PP svoju AP adresu - i molim dalje upute...

http://www.buxperience.com/?ref=duda001

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 12:15 
Senior

Vec sam ja puno razmisljao o svemu sto si gore napisao EX , obadvije stavke imaju svoje prednosti i mane. Razlog zasto sam se odlucio za sistem 12/2 je cisto matematicki, cca 4000 igraca cca 4000$. Smanjenjem liste za svako mjesto gubimo pola igraca, gubimo i pola nagrade. Optimalna lista treba biti od 10 igraca do 14 igraca i ja sam izabrao sredinu. A sto se tice prodaje lista slazem se da bi mozda trebalo staviti veci broj, jer automatski povecavamo broj igraca, recimo ako stavimo 3 liste dobivamo 1/3 novih igraca sa svakom listom.Treba napraviti kalkulaciju ali mislim da je jos uvjek najbolje ovo izvorno. Dajmo jos par dana da vidimo koliko ce se ljudi javit pa cu onda odlucit.

duda sto se tice tebe sve ce ti brzo biti jasno, ako ti se da procitaj jos jednom i skuzit ces, al evo sto si se javila medju prvi9ma ides na listu bez uloga :D

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 15:39 
Senior

evo slozio sam listu od 9 ljudi i mozemo krenuti sa igrom. u novom postu cu napraviti pravila igre i postati pocetnu listu.

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 15:43 
VIP korisnik

Lista može sadržavati samo imena, a ne i mail adrese jer ako ih objaviš javno ode ti projekt u nepovrat jer onda može uplaćivati tko kome hoće. AP adrese moraju ostati tajne odnosno njih će znati samo oni koji kupe listu.

Image
Image

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 21:09 
Senior

pazite na spisak i dobro prenesite novim igracima sto trebaju s njim napravit

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 21:14 
VIP korisnik

Ajmo se bacit na posao a ne citirat i citirat, idemo zaraditi, sve najasnoće oko spiska i pravila ibertic će vam rado objasniti.

Image
Image

Profile  

Unread postPosted: 07 Feb 2010, 21:31 
Administrator

AJMO , konačno....
ja sam uplatio dvije uplate i dobio spisak od ibertica...
napravio spisak sa svojim imenom... i to je to....

tko hoće kupit spisak za 1$? ajmo... još malo pa nestalo... 8-)

Profile  

Unread postPosted: 08 Feb 2010, 12:31 
Senior

Igru moze igrati svatko tko ima najmanje 2$ na AP, svi se dovoljno dugo sluzimo internetom tako da sigurno svatko od nas zna najmanje dvoje ljudi koji zele igrati, vjerujte mi uz malo truda isplatit ce se... ukljucite se u igru i trazite nove igrace jer igra zapravo nikad ne prestaje, cim izadjete sa liste mozete igrati opet :D

napravio sam grupnu sobu na skype samo za sudionike igre zove se " Lanac Srece " pa ako igrate potrazite ju.Cilj grupe je da svi igraci budu u kontaktu radi lakseg i brzeg unaprjedjenja igre :D

Profile  

Re: Lanac Sreće :D ajmo zavrtit malo :D (RASPRAVA)
Unread postPosted: 09 Feb 2010, 11:37 
Senior

kako ide momci jeste uspjeli prosirit igru?? :D

Profile  

Unread postPosted: 09 Feb 2010, 11:42 
Administrator

za sad ništa... ajmo ljudi ko hoće kupit moja dva spiska... 1$ vas košta prilika da zaradite puno više....
-poželjni samo ozbiljni kupci-

Profile  

Unread postPosted: 10 Feb 2010, 21:30 
Administrator

hoće li itko kupiti spisak za 1$ ???

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ] 

All times are UTC + 1 hour