|
Page 1 of 1
|
[ 18 posts ] |
|
Lanac Sreće i pravila igre
| Author |
Message |
|
ibertic
|
Posted: 07 Feb 2010, 16:31 |
|
| Senior |
 |
Ime: ivan
|
Ovako ovdje cu postati pravila igre i pocetni spisak. Spisak E sada svi koji zele igrati neka napisu svoj NICKNAME u odgovoru na post. I sljede upute preko PM.Tako cemo ovdje uvjek naci nove igrace za one koji vec igraju.Igra nije ogranicena samo na ovaj forum tako da kad kupite spisak i postavite se na 12.mjesto mozete svoja dva primjerka prodati bilo gdje drugdje, što i je cilj igre da se proširi što dalje. Prva dva igrača kupuju spisak od mene i uplacuju 1$ kfriganu.Spisak necete dobiti ako ne pokazete kopiju Alertpay potvrde da ste uplatili prvome na spisku. Kada prodam prva dva spiska u daljnjim odgovorima na post cu napisati od koga mozete kupiti nove spiske. Sretno jos jednom

Last edited by ibertic on 07 Feb 2010, 17:35, edited 1 time in total.
|
|
| Top |
|
|
|
 |
Re: Lanac Sreće i pravila igre
|
expertx
|
Posted: 07 Feb 2010, 17:01 |
|
| VIP korisnik |
 |
 |
|
|
| Top |
|
|
easybux
|
Posted: 07 Feb 2010, 20:36 |
|
| Administrator |
 |
 |
|
|
i ja sam IN... šalji, baš me zanima...
|
|
| Top |
|
|
ibertic
|
Posted: 07 Feb 2010, 21:17 |
|
| Senior |
 |
|
|
za nove igrace, spisak mozete dobiti od :
1.ibertic (prodao sve) 2.expertx (ima 2 spiska) 3.easybux (ima 2 spiska)
ovaj post cemo mjenjati kako se situacija bude mjenjala, sto se tice foruma mozemo staviti po prioritetima (redosljedu ulaska u igru) a ako cete naci nekoga van foruma to je vasa stvar, nadam se da se slazete. Javljate stanje na PM da mogu izmjeniti post.

|
|
| Top |
|
|
rydzo16
|
Posted: 07 Feb 2010, 21:49 |
|
| Senior |
 |
 |
|
|
Jedno pitanje, svatko mora nac kupce samo za 3 svoje liste, i to ide svima u korist? mislim jel ima koristi ako netko proda svoju listu vise puta?
_________________ : : WEB DIZAJN USLUGE : :
|
|
| Top |
|
|
ibertic
|
Posted: 07 Feb 2010, 22:07 |
|
| Senior |
 |
|
|
ovo je igra sa dva spiska, moze se igrati sa vise al ako cemo svi biti posteni i od pocetka igrati po pravilima imamo veliku sansu da igru i zavrsimo.

|
|
| Top |
|
|
rydzo16
|
Posted: 07 Feb 2010, 22:15 |
|
| Senior |
 |
 |
|
|
Da s 2 spiska to sam mislio, znaci prodas svoje 2x i to je to? Ja razmisljam jel bi se isplatilo napraviti neku web stranicu , na kojoj bi se vidjela statistika, od koga se jos moze kupit spisak i tako, samo neznam jos kak bi to izveo, razmislit cu o tome jos posto nemam trenutno para na AP , da nam svima olaksam, jel cemo se ovako ja mislim pogubit..
_________________ : : WEB DIZAJN USLUGE : :
|
|
| Top |
|
|
brynh
|
Posted: 07 Feb 2010, 22:25 |
|
| Senior |
 |
 |
|
Da, ovo bi moglo bit malo komplicirano pratit, i trazit nove kupce... Treba otvorit za pocetak temu gdje ce se samo pisati od koga se moze kupiti lista i mail za kontakt pa to pratiti.. A diskusije u tome nek budu zasebna tema, ova koja vec postoji, cisto da se ljudi mogu lakse snaci.. Nije ni losa ideja za web stranicu...
_________________ NoPayPoker - Zaradite igrajuci poker Forum o internet zaradi Planethopia Nogometni blog
|
|
| Top |
|
|
easybux
|
Posted: 08 Feb 2010, 12:28 |
|
| Administrator |
 |
 |
|
|
vidim da neki forumi ne vole ovakve "igre"
|
|
| Top |
|
|
ibertic
|
Posted: 08 Feb 2010, 13:11 |
|
| Senior |
 |
|
|
istina al ne kuzim koji je njihov problem... ja sam jucer dobio upozorenje na jednom forumu na kojem se raspravlja o internet zaradi i mogucnostima....pa ovo je ista takva mogucnost, cak je i realnije da jedna skupina ljudi sa foruma izgura igru do kraja nekoliko puta nego da ta ista skupina klika ili sto vec radi na nekoj stranici koja ce najvjerojatnije postati scam za manje od mjesec dana

|
|
| Top |
|
|
brynh
|
Posted: 08 Feb 2010, 15:23 |
|
| Senior |
 |
 |
|
|
Mislim da je stvar u tome sto je svima jasno da ako netko zaradjuje, netko mora i bit u minusu. Ova igra zapravo nema kraja, samo se moze jako rasiriti i kako god okrenes netko ce bit u minusu... Je da je to sitna lova, 1$, 2$, ali opet kad se skupi puo takvih koji plate i ne dobiju nista, dosta izadje ukupno.
Mislim da zato na nekim forumima ljudi gledaju na to kao prevaru iako u sustini to nije, jos da svi posteno igraju i prodaju prema pravilima, bilo bi odlicno..
_________________ NoPayPoker - Zaradite igrajuci poker Forum o internet zaradi Planethopia Nogometni blog
|
|
| Top |
|
|
ibertic
|
Posted: 08 Feb 2010, 15:46 |
|
| Senior |
 |
|
|
kako mislis da je neko u minusu...svi smo mi clanovi nekolicine foruma i na svakome imamo neke internet prijatelje , smjesno je u danasnje vrijeme uz sve mogucnosti interneta ne mozete taj spisak prodati dalje ako ne danas onda sutra, tako da nikako nemozete biti u minusu s tim spiskom, to vam je slicno kao sa direktnim referralima na bux stranicama, siguran sam da ih svi imate bar dvoje ako ne i vise....zato se tu nemoze pisati o nikakvom minusu jer je on stvarno trenutan i vrlo brzo se vraca(sigurno 100%) nema toga tko ce kupiti spisak a ne prodat najmanje dva... mogli smo staviti vise spisaka ali onda bi to mozda bio problem ali ovo mislim da nije nikakav :p

|
|
| Top |
|
|
brynh
|
Posted: 08 Feb 2010, 16:22 |
|
| Senior |
 |
 |
|
Razumijem ja to sve samo kazem da novac ne moze nastat iz nicega i nemoguce je da svi budu u plusu jer kad tad ce se prekinuti ovaj lanac bilo to da ga ljudi prestanu prodavati ili da netko vara te ce oni koji do tad ne zarade bit na nuli il nece dobit nist.. Ne kazem ja da ne valja ovaj sistem samo nagadjam sto je mozda razlog da je na nekim forumima nepozeljan..
|
|
| Top |
|
|
bobanac
|
Posted: 13 Feb 2010, 23:33 |
|
| Senior |
 |
|
Ne bih sad da raspravljam o lancu srece ali znam da je velika slicnost sa MLM. MLM je legalan. Ali kao i u MLM potrebno je naci slijedeceg kome ces prodati. To je ono glavno
|
|
| Top |
|
|
mollyyyyy118
|
Posted: 30 Apr 2010, 08:42 |
|
| Junior |
 |
|
|
Is it true?? Is there anynone can tell me
|
|
| Top |
|
|
brynh
|
Posted: 30 Apr 2010, 12:20 |
|
| Senior |
 |
 |
|
|
| Top |
|
|
ibertic
|
Posted: 30 Apr 2010, 14:54 |
|
| Senior |
 |
|
|
da stalo je izgleda vec na prvima, jebiga ljudi su nepovjerljivi i izgleda da nista od toga, ali bez brige radim na necemu novome. doduse trebat ce mi malo vremena da sve poslozim ali obavjestit cu vas

|
|
| Top |
|
|
duda001
|
Posted: 30 Apr 2010, 15:26 |
|
| Global Moderator |
 |