crobux.com is For Sale on Flippa!

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
  Print view

Re: NoPayPoker.com
Author Message
Unread postPosted: 14 Sep 2009, 21:43 
Senior

E sad sam skuzio jednu super stvar... Postoje lige na koje se mozete prijaviti (na neke je ulaz besplatan) i recimo ima turnir "$2500 FreeD Wednesday Weekly " gdje igrate odredjene turnire preko tjedna koji se boduju, nije losa stvar. To sam tek danas skuzio.. Jos sam se cudio sto tako puno ljudi ulaze u ove turnire za 100$ i odmah na ALL IN, a to je vjerojatno zbog toga da ispune kvotu tih turnira u odredjenim ligama pa mozda im nesto i prodje pa dobiju koji bod. Vidjet cu malo kako to funkcionira jer se u svakom slucaju moze zaraditi koji $ i na tim ligama.

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 29 Sep 2009, 08:45 
Senior

Evo jos jedne zanimljive stvari.. U petak se igra mjesecni turnir za 20000$ FreeD, a potreban je ticket. Sinoc sam ga osvojio na jednostavan nacin. Posto imaju dva kruga kvalifikacija, prekvalifikacije u kojima 3 od 10 ljudi dobije ticket za kvalifikacije i tamo opet 3 od 10 ljudi dobije ticket za glavni turnir. Stvar je u tome sto za ovaj prvi turnir mozete se prijaviti i staviti se na away (nece vas izbaciti zbog neaktivnosti kao kod drugih turnira) i sacekate dok se ostali pobiju (vrlo vjerojatno cete tako dobiti ticket), ali mozete i malo igrati ako je dosta igraca na away pa se i to moze iskoristiti. Kod ovog drugog kvalifikacijskog turnira je stvar ista s tim da je malo teze doci u prva 3 jer su naravno igraci malo ozbiljniji, ali ito se moze. Sinoc sam nakon nesto vise od 1h igre ostao 2. i dobio ticket za glavni turnir. Ipak je nagradni fond velik pa se to treba iskoristiti.
Inace, fali mi jos 1500$ FreeD da zatrazim isplatu. Trazio sam malo po netu i ima dokaza o isplatama sto mi se jako svidja.
Eto, ako se nekome igra, u petak (mislim da je u ponoc) je taj FreeD 20000$ turnir pa moze probati nesto izvuci.. ;)

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 30 Sep 2009, 21:40 
Senior

Ne znam jeste skuzili da placaju i klikanje na ove bannere u lobbyju i prozorima dok igrate turnire.. Uglavnom, dobijete 1FreeD za jedan klik, nije lose, dok igrate koji put i kliknuti.. Ja sam sada za par minuta skupio 5$ sto je super jer dobiti toliko na turniru nije bas lagano..
Nakon sto kliknete na banner sacekate dok se ne promijeni i onda mozete opet kliknuti na novi... svaki put dobijete 1$.. ;)

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 12 Oct 2009, 20:40 
Senior

Evo da se pohvalim da sam presao i 2000$, trenutno imam 2079$, a dobar dio toga je zaradjen preko klikova na bannere. Moram napomenuti da nekada ne radi, tj. ne racuna klikove pa svaki put kad igram, probam klikati i vidim jel racuna, ako ne, sacekam i probam opet, a ako racuna, onda samo po bannerima, jedan za drugim i suma se povecava.. :)

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 23 Oct 2009, 12:01 
Junior

svaka cast :D ja volim igrati poker, ali ima li isplate? :roll:

Profile  

Unread postPosted: 23 Oct 2009, 13:42 
Senior

Kada dodjem do 3000 FreeD reci cu ti... :)
Vidio sam da ima po netu kojekakvih dokaza, a vjerujem da i isplacuju obzirom da dosta zarade od ovih silnih reklama po lobbyju i stolovima.. Trenutno sam na 2435$, jos malo pa isplata... :)
Dosta je pomoglo kad sam otkrio da se placa 1$ klik po banneru..

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 26 Oct 2009, 21:49 
Senior

Evo danas sam zatrazio prvu isplatu (35$) na Moneybookers pa da vidimo hoce biti sto od toga.. Inace, kazu da bi trebali to rijesiti u roku 7 dana.. Nadam se.. :)

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 07 Nov 2009, 10:33 
Senior

Stigla isplata, 35$!! 8-) :mrgreen:
:arrow:
Image

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 07 Nov 2009, 11:14 
Senior

Čestitke, stvarno su me iznenadili !! Vrhunski :... :D

Profile  

Unread postPosted: 27 Nov 2009, 10:22 
Senior

Kako nakon isplate nisam vise igrao intenzivno kao prije isao sam sada isprobati Real Money igru. Stvar je u tome da sjednete za neki stol, kupite chipova koliko zelite i igrate. Mozete u bilo kojem trenutku izaci sa stola s cipovima koje imate. Svaki stol ima svoja pravila, a mozete i sami kreirati svoj vlastiti. Evo ja sam sada igrao na stolu gdje je small blind 0.10$ odnosno big blind 0.20$. Igrate s svojim novcem kojeg imate na racunu, dakle s ovim Free$.

Ovdje se moze puno brze zaraditi novce u odnosu na turnire. Sad sam recimo u 20 minuta zaradio 20$ dok se na turniru za tih 20$ moras dobrano napatiti i igrati cak i par sati..

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 07 Dec 2009, 13:51 
Senior

Zahvaljujuci igranju za real money i klikanju bannera uspio sam sad zaraditi 500 Free$, otprilike 50$ dnevno... nije to lose kad se sjetim koliko sam se prije patio po raznim turnirima za 5,10$.. ovako ide puno brze.. uzmem 5$ i igram na real money stolu i da se nakupiti..

Evo jucer sam uz malo strpljenja zaradio 37.5$ na tjednom Free5000$ turniru.. uz malo srece moglo je bit i bolje..

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 08 Dec 2009, 06:13 
Senior

brynh Cestitam na isplati.
Moracu i Ja probati ovo:)

Profile  

Unread postPosted: 10 Dec 2009, 21:42 
Senior

hvala.. :)

Eto, ako hoces probati, slobodno... samo nemoj ishitreno... polako, ali sigurno se skupljaju pare.. ;)

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 14 Dec 2009, 23:00 
Senior

Evo izasla je nova verzija lobbyja, v3.0. Dosta su toga promijenili u njemu, dodali jos neke stvari i sto je najgore povecali su za obicne clanove payout na 40$ (a ja jos malo pa 700$ skupio, tek..) .. k837

Dodali su jos neki bonus balance koji sluzi u nekim igrama za kupovinu dodatnih chipova prije samog pocetka. Ja imam oko 280, nije mi jasno kako su to podijelili ni kako se zaradi, ali se zna za sto sluzi.. :)

Kad budete sljedeci put startatli lobby nemojte se stoga zacuditi kad vam se otvori na webu nesto za upgrade, to ce malo potrajati i nakon toga ce vam instalirati novi lobby. Mislim da su ga poboljsali, ali kroz igru ostaje vidjeti koliko ce nam biti korisna ta poboljsanja.

Eto, toliko za sada, kasnije se javim s novim informacijama, ako ih bude...

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 27 Jan 2010, 12:38 
Junior

Igram sam ovo pre, tj probao sam da igra, ali zar se nepitate kako ovaj sajt zaradjuje? dobijaju oni velike $ za one sile reklame tj to nisu reklame nego site virusi koji vam se trpaju po kompu cim kliknete na njih... sto je jos gore oni ce doci i ako neklikate posto im kolacici otvaraju put ka vasoj masini...

Malo sam caprkao po ovom programu i virus koji udje na vas kompijuter cim otvorite program je ustvari neka vrsta trojan virusa koji je malo jaca klasa po svom dejstvu... prvo sto je lose kod ovog malog djavola je to sto ga AV nece detektovati pri ulasku... sa instalacijom i kolacicima zajedno stigne taj virus koji verovatno blokira vas AV ili neku zastitu... sledeci put vam verovatno posalju keylogger koji je stara klasa, ali bez AV nemate sanse da ga nadjete i obrisete... oni vam pokupe sve sifre sa kompijutera (alertpay, paypal, fb, forumi, sajtovi, itd...) i mogu da vas pokradu i da zarade ono za sta ste se vi mucili...

Tako da ako ocete neke pare od pokera bolje idite na www.bwin.com kolko sam cuo isplacuju kada zaradite tj kada trazite isplatu...

Profile  

Unread postPosted: 27 Jan 2010, 19:21 
Senior

Oni zaradjuju preko reklama..

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 02 Feb 2010, 18:00 
Senior

DarkKot , nasmijao si me s ovim postom , ti netrebas da se bavis kladionicom nego direkt da ideš za stand up komičara ... zasto sve mora biti virus i keyloger ....

da je keyloger , AVG bi flegao komplet site i zabranio ti ulazak... think about it ...

Profile  

Unread postPosted: 13 Apr 2010, 13:44 
Senior

hm... zanimljivo :P
kaj se tiće virusa, nemam straha od njih, za svaki slučaj ako me i napadne, imam u džepu aspirine 8-)
:lol: :lol: :lol:
btw. mene zanima jel još isplačuju oni redovno? igra li tko ovo još uopće? :roll: :roll: :roll:

Profile  

Unread postPosted: 14 Apr 2010, 20:55 
Senior

Ja sam malo odustao od ovoga, nisam bas imao vremena za igrati. Zvjerujem da isplacuju, koliko se reklama vrti, jos dugo ce i isplacivati. Jednostavno je prepopularna stranica, ne vjerujem da ce se bavit nekim prevarama, zaradjeno isplate i to je to. Do sad sam dobio tu jednu isplatu, jednu ali vrijednu... :D

U svakom slucaju, kao se vec igra negdje poker, onda zasto ne igrati ovdje ako se nesto moze i zaraditi bez ulaganja. recimo facebook poker, po meni totalni gubitak vremena (i zivaca).. :)

Nogometni blog

Profile  

Unread postPosted: 15 Apr 2010, 15:28 
Senior

Regao sam se i ja ovdje, malo da okušam sreću :D :D

Inače volim poker i igram ga uživo..sretno svima koji igraju ;-)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour