Ime mi je Renato, imam 44 god., živim na malom otočiću pokraj Šibenika (Krapanj)
Imam previše slobodnog vremena, a malo novaca
pa bi želio pokušat nešto zaradit online,
ionako sam cjele dane na netu (neznam šta bi drugo, dosadno je)
o zaradi na netu neznam ništa, ali ućim pomalo, čitam po netu,
tako sam naletio i na ovaj forum.
Forum mi se dopada, vidim da ekipa ima volje pomoći onom koji nešto nezna i sl.
nadam se da će i meni neko pomoći da se ufuram u posal
Koristim linux, neznam dali je to kakva smetnja, ako je, lako stavim dualboot
eto, toliko....
pozdrav s hladnog juga

novi sam u net zaradi, učim pomalo, pročito sam cjeli forum i nisam našo odgovor koji me mući,
naime uključio sam zaradu surfom, mali meksikanac se šeta i skuplja poene,
juće sam počeo i sad već imam skoro 8000 poena, danas se preko mene uključila i žena, e sad me zanima (neznam dobro engleski pa nekužim oni njihov FAQ), konkretno, koliko treba skupit poena za najmanju isplatu (50$),
..
da neotvaram nove topice, pitaću ovdje:
dali se uopće isplati zezat s emajlom i klikovima, referale neću naći, a sam....neznam koliko je isplativo i dali ću uopće dobit kakvu lovu, pošto vidim da mnogi neplačaju....
našao sam 70-setak sajtova za klikanje, bilo bi super da ih mogu stavit negdje na forum, pa da vi koji ste iskusniji kažete koji su u redu, a koji su loši (neplačaju),
po glavi mi se motalo x pitanja, a sad neznam šta da pitam, ...kak se sjetim, budem pital, ako već nema odgovora na forumu...
eto, molim da mi neko da neki odgovor, samo bi molio da neveli "google is may frends"
pozzzzzz
i sretno s zaradom