SlowSnail wrote:
Ok.
Kako bi ti onda podijelila taj novac?
Računica je ovakva:
- meni je uplaćeno 100€ (tada 72€) na AlertPay račun
- da bi mogli početi sa klađenjem u bet365 kladionici, ja sam ja te novce morao prebaciti na svoj devizni račun, tj napraviti withdraw-al na AlertPayu (platiti onih 15$, što nikada nisam spominjao)
- kad je sjelo na devizni, uplatio sam 72€ na bet365 i klađenje je počelo
- ja novaca na AlertPayu nemam, već je sve na računu kladionice
- u svakom trenutku mogu ih povući i sa deviznog računa uplatiti tebi ili bilo kome
Predlažem da napraviš slijedeće:
- napravi popis ljudi kojima bi lova trebala biti razdijeljena (100$ koji su uloženi u klađenje i 75$ koji su ostali od Are)
- oduzmi nas koji ćemo dalje nastaviti sa klađenjem
- napravi točnu računicu koliko ti love trebam uplatiti i na koji način ćemo to obaviti
Kako bi juliji i meni olakšali posao, molim sve članove da se izjasne da li žele isplatu ili žele nastaviti dalje
Oprosti, totalno sam smetnula s uma to s prebacivanjem love. Onda da ne kompliciramo i da ne zakinemo one koji žele nešto od ovih novaca,
1) svi iz ARA projekta neka mi pošalju na PP ovdje na forumu svoju AP adresu da im mogu poslati dio od ovih 75$ (imam od slowsnaila i asus78)
2) neka se svi također jave slowsnailu koji žele ostati u Sportsbetting projectu,
i eto da ti bude lakše, tko se ne javi, nije više u projektu i gotovo, a ulog neka ostane gdje je.
Mene briši iz Sportsbetting projecta, pošto ne mogu biti aktivan član, i ne treba mi nikakva nadoknada.
Kao što si rekao slowsnail, prvobitna namjera je bila da mi iz bivšeg projekta zaradimo neku veću lovu na kladionici da imamo nešto konkretno za podijeliti, ali ovo već traje dugo, a i pretvorilo se u nešto sasvim drugo, stari članovi ne mogu ili ne žele sudjelovati (ipak ovo nije klikanje gdje mogu svi ravnopravno doprinositi projektu i ako netko prestane klikati možeš ga mirne duše izbaciti), ima i novih zainteresiranih koji bi se uključili, a s druge strane nije ni fer sad ljude koji su zaradili za taj ulog s kojim je sve krenulo baš totalno izbaciti bez ičega. Uvijek ima onih koji vrte neku lovu pa ih baš i nije briga što će biti ali većina ljudi se uključi u projekte jer nemaju ništa i puno puta se čulo i u projektu i na forumu da nekom fali neka 2$ ili čeka toliku isplatu i slično.
Dakle molim još jednom svih da mi pošalju svoje AP adrese na PP ovdje na forumu radi podjele ovih 75$ (bilo nas je ostalo 13 u projektu tako da će svatko dobiti 5,5$).